ÇORUM / MECİTÖZÜ - Çitli Şehit Dursun Demirkol Ortaokulu

Mrt

BİOMET tarafından okullarda öğrencilerin bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi adına yürütülen eğitimde sağlık projesi kapsamında Okulumuz öğrencilerine propolis dağıtımı yapılmıştır. bu anlamda Prof. Dr. Metin BÜLBÜL'e okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Şbt

2024 2025 eğitim öğretim yılında liselere gidecek olan 8.sınıf öğrencilerine yönelik Çorum merkez de bulunan nitelikli liselere Çitli Şehit Dursun Demirkol Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine gezi yapıldı. Gezide TOBB mesleki ve teknik Anadolu lisesi, Prof. Dr. Hayrettin Karaman Anadolu İmam Hatip lisesi ile Özejder Sosyal Bilimler Lisesi ziyaret edildi.

Şbt

Kariyer günlerikapsamında yapılan etkinliğimize  ilçe jandarma ve ilçe emniyet müdürlüğü amirleri katılımı ile gerçeleştirilmiştir.

MESLEK TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ BAŞLADI

2024  İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADIK

Değerli öğrencilerimiz ve Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Gülay YALÇINKAYA'nın hazırlamış olduğu duygu dolu programımızı okulumuzda gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize okulumuz tüm öğretmenleri adına teşekkür ediyorum.

İyiki varsınız değerli öğretmenlerimiz.

Okul Müdürü

Abdulselam EKER

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılını  Coşku ile Kutladık

GEZİCİ KÜTÜPHANE OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

STEM İLE HERŞEY MÜMKÜN PROJESİ ETKİNLİKLERİ DEVAMÖ EDİYOR.

Ara

İLKYAR'A OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE YAPTIĞI YARDIMDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Ağaç yaşken eğilir' eTwinning  projesi tüm hızıyla devam ediyor.çocuklarımız proje kapsamında aşı konulu drama çalışması yaptılar.