ÇİTLİ KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA POLİS VE ASKERLERİMİZİ AĞIRLADIK

Kariyer günlerikapsamında yapılan etkinliğimize  ilçe jandarma ve ilçe emniyet müdürlüğü amirleri katılımı ile gerçeleştirilmiştir.

öğrencilerin gelecekteki yaşam tarzını belirlenmesinde dönüm noktası olan mesleğini seçmesi; doğru ve isabetli karar vermesi tüm hayatının kalitesini ve mutluluğunu etkiler. Kişinin mutluluğunda doğrudan etkili olan faktörlerin en önemlisi; çalışma hayatıdır.

Çalışma hayatında ve özel hayatta mutlu olmanın, iyi bir kariyer elde etmenin ilk adımı kişiliğe uygun meslek seçmekle mümkündür. Kendine uygun meslek seçmiş olan kişilerin işlerini severek yaptığını, mesleğinde ilerlediğini, böylece hem coşkulu hem mutlu hem de verimli olarak yaşamlarını sürdürdüğü gözlemlenmektedir. bu kapsamda öğrencilerin doğru meslek seçimi yapmaları ve bu anlmada hedefe ilerlemeleri için yapılan etkinliklerimizle meslek tanıtımlarımız devam edecektir.

27-02-202427-02-2024

Yayın: 27.02.2024 - Güncelleme: 27.02.2024 11:24 - Görüntülenme: 27