May

Okulumuz Müdür yardımcısı Sayın Fatih YAMAN beyin organizesinde, okulumuza davet ettiğimiz Çorum amatör spor kulüpleri başkanı Ferhat ARICI ve Aydın ÇOLAK'ı misafir ettik. Ferhat ARICI Bey önce çocucuklara spor ve sporun faydaları hakkında bilgi verdi ardından çocuklarla okul sahasında futbol maçı yaptılar, çocuklara forma ve futbol topları hediye ettiler. Okul müdürü Abdulselam EKER bedenen ve ruhen sağlıklı, güçlü nesiller yetiştirmek adına çok güzel bir etkinlik olduğunun altını çizdi.  Sayın amatör spor kulüpleri başkanı Ferhat ARICI beye okulumuz öğrencileri adına teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimize okulumuz bahçesinde mangalda köfte ekmek ikramında bulunduk.

May

Çorum Merkez Yıldırım Beyazıd İmamhatip Ortaokulu öğrencileri ile ortak bir proje gerçekleştirdik. Öğrencilerimize sağladıkları bu imkandan dolayı Yıldırım Beyazıd İmamhatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Nazik Cüce'ye teşekkür ederiz.

May

Mecitözü Toplum Sağlığı merkezi doktor ve hemşireleri okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı konusunda bilgi verdi. Nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ediyoruz.

May

Sınıf Öğretmenimiz Elvan Çetin ve 2. sınıf öğrencilerimiz ilçe genelinde düzenlenen geleneksel çocuk oyunları etkinliğine katıldı. Yağ satarım bal satarım oyununda finale kalan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Mecitözü Kaymakamlığı tarfından düzenlenen geziye okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Gülay Yalçınkaya rehberliğinde 8. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Şehrimizin tarihi ile ilgili bu önemli etkinliği düzenleyen İlçe Kaymakamımız Sayın Bayram Köse'ye teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ve neşe içinde kutlandı. Geleneksel çocuk oyunları ile öğrencilerimiz yarıştı. Her sınıf kendi gösterisini sundu. Köyümüzün büyük ilgi gösterdiği kutlama töreninde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 7. sınıf öğrencisi Nisa Nur Çakmak Mecitözü genelinde ortaokullar arasında yapılan İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında 1. oldu. Öğrencimizi ve onu yarışmaya hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz Cahide Abukan Daşdan'ı tebrik ediyoruz.

May

Çitli Şehit Dursun Demirkol Ortaokulu  Sosyal Bilgiler öğretmeni Nesrin Güzelli Şen ve öğrencilerimiz dünya tarihine altın harflerle kazınan Çanakkale Deniz Zaferi'nin ne zorluklarla kazanıldığını anlatmak için bir etkinlik düzenlediler. Öğrencilere üzüm hoşafı dağıtarak Şanlı Mehmetçiğin düşmana karşı mücadele ederken yaşadığı sıkıntıları ve yokluğu hatırlattılar. Ayrıca köyümüzün şehidi okulumuza da adını veren Şehit Dursun Demirkol şehitliği ziyaret edildi. Başta Çanakkale olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Çanakkale geçilmez.

May

Okulumuz Müdürü  Abdulselam Eker'in planlayıp organize ettiği iftar etkinliğimizi gerçekleştirdik. Ramazan ve oruçla ilgili köyümüz din görevlileri çocuklarla etkinlik düzenledi ve onlara hediyeler verdi. Hz. Peygamber'in hayatının anlatıldığı bir çizgifilm izlendi. İftardan sonra katılmak isteyen öğrencilerimizle teravih namazı kılındı. Katkı sunan ve destek olan tüm veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

BİOMET tarafından okullarda öğrencilerin bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi adına yürütülen eğitimde sağlık projesi kapsamında Okulumuz öğrencilerine propolis dağıtımı yapılmıştır. bu anlamda Prof. Dr. Metin BÜLBÜL'e okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Şbt

2024 2025 eğitim öğretim yılında liselere gidecek olan 8.sınıf öğrencilerine yönelik Çorum merkez de bulunan nitelikli liselere Çitli Şehit Dursun Demirkol Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine gezi yapıldı. Gezide TOBB mesleki ve teknik Anadolu lisesi, Prof. Dr. Hayrettin Karaman Anadolu İmam Hatip lisesi ile Özejder Sosyal Bilimler Lisesi ziyaret edildi.

Şbt

Kariyer günlerikapsamında yapılan etkinliğimize  ilçe jandarma ve ilçe emniyet müdürlüğü amirleri katılımı ile gerçeleştirilmiştir.

MESLEK TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİĞİ BAŞLADI