T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / MECİTÖZÜ - Çitli Şehit Dursun Demirkol Ortaokulu

Çitli Şehit Dursun Demirkol Ortaokulu

Telefon
0 364 473 89 09
Belgegeçer
0
WEB
https://citlisehitdursundemirkolo.meb.k12.tr
Adres
ÇİTLİ KÖYÜ ÇİTLİ KÜME EVLERİ NO 276 MECİTÖZÜ / ÇORUM
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek, aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
Başarılar
TEOG SINAVLARINDA 2014/2015 öğretim yılı ilçe 3.sü, 2015/2016 öğretim yılı 2.si, 2016/2017 öğretim yılı ilçe 1.si
Öğretmen :10
Öğrenci :47
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :900
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
08.30 - 14.50
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Karayolu
Servis Bilgisi
Okulumuza; Tanrıvermiş Köyü ortaokul öğrencileri, Pınarbaşı ve Gökçebel ilk ve ortaokul öğrencileri taşama ile gelmektedir. İki adet servis aracımız ile taşıma yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 35km - İlçe Merkezine 12km
Kontenjan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz 2014/2015 öğretim yılında TEOG ilçe 3.sü, 2015/2016 öğretim yılı ilçe 2.si, 2016/2017 öğretim yılı ilçe 1.si olmuştur.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda futbol, voleybol, futsal ve masa tenisi müsabakaları vardır. Satranç çalışmaları devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Her okulun bir projesi var kapsamında; Kitap Kumbarası projesi, Her Gün Bir İyilik Yap Projesi, düzenli besleniyorum (Meyveler Konuşuyor) projesi devam etmektedir.
Yazdır